Lappeenrannan moottoripyöräilijät ry motocross jaosto ylläpitää ja kehittää Muukon moottoriurheilukeskuksen motocross –radalla, Lappeenrannan ja sen lähialueiden moottoriurheiluharrastusta motocrossin eri lajeissa, kuten supercross, cross country ja enduro.

Jaoston tarkoitus on edistää uusien harrastajien harrastusmahdollisuuksia, kehittämällä rata-alueelle rakennettuja lapsille ja aloittelijoille tarkoitettuja ajoreittejä, sekä järjestämällä crossikouluja joissa lajista kiinnostuneille uusille ja vanhoille harrastajille voidaan tarjota turvallinen tapa tutustua ja kehittyä lajissa.

Motocross –jaosto kokoontuu toimintavuosittain vähintään kaksi ( 2 ) kertaa vuodessa. Kokoukset sijoittuvat elo- ja marraskuun loppuun. Elokuussa päätetään seuraavan vuoden toiminnasta, sekä radanhoitomaksujen suuruudesta. Ennen motocross ajokauden alkua, kokoonnutaan tulevan kauden tapahtumien – sekä talkoisiin liittyviin järjestelyihin liittyvissä asioissa.

Kauden 2019 päätavoitteena on järjestää kauden parhaaksi valittu Motocross –liiga- ja Suomen Cup-, sekä ATV SM –luokkien osakilpailut 24.-25.8.2019 Muukon motocrossradalla. Tervetuloa mukaan talkoisiin!